19 juni 2023

Voor de tweede keer is Hospitality Group gevraagd om een geschikte kandidaat in te zetten voor de rol van interim facilitair coördinator bij Paramount.

Voor de tweede keer is Hospitality Group gevraagd om een geschikte kandidaat in te zetten voor de rol van interim facilitair coördinator bij Paramount. Paramount is het grootste multimedianetwerk bedrijf van de wereld en heeft alleen al in de Benelux 40 websites en miljoenen kijkers. Merken zoals Nickelodeon, Comedy Central en MTV vallen allemaal onder Paramount.

Facilitair aanspreekpunt

In Amsterdam is het Benelux kantoor waar circa 300 medewerkers met 28 verschillende nationaliteiten werken. Onze Young Professional Winnie Kok ging hier in december 2021 met veel enthousiasme aan de slag als facilitair coördinator voor een periode van zeven maanden. Samen met de Facility Manager hield zij zich bezig met alle facilitaire werkzaamheden. Winnie was het eerste aanspreekpunt voor medewerkers op kantoor en verantwoordelijk voor alle binnenkomende facilitaire meldingen.

Geen dag hetzelfde

Wat de opdracht zo leuk maakte, is dat geen dag in deze functie hetzelfde was! Van het monitoren van de kwaliteit van de facilitaire diensten tot aanvragen van materialen en middelen voor opnames in de studio. Daarnaast zorgde Winnie dat de financiële administratie van de facilitaire organisatie op orde was. Hiervoor had ze nauw contact met leveranciers.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken